Susan Hovorka-Paronen

Psykologi, PsM, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti


susan.hovorka@terapiatilakoto.fi

Kaikki asiakaspaikkani ovat tällä hetkellä täynnä

  • Työskentelen suomen ja tsekin kielellä
  • Lyhyt ja pitkä yksilöpsykoterapia
  • Videovälitteinen psykoterapia
  • Kela-pätevyys (aikuiset)

Minusta:

Olen aidosti kiinnostunut asiakkaitteni tilanteista ja pyrin luomaan yhdessä asiakkaan kanssa tapaamisiin välittömän tunnelman, jossa mahdollistuu toiminnan ja oireilun taustalla olevien asioiden löytäminen ja työstäminen.

Työskentelen mielelläni monipuolisesti, tarvittaessa kehollisia harjoitteita hyödyntäen (psykofyysiset menetelmät). Kotitehtäviäkin käytämme, mikäli näin toivot tai se on tilanteesi kannalta hyödyllistä. Työskentelyotteeltani olen melko intensiivinen ja paneutuva. Tule sellaisena kuin olet ja mietitään yhdessä tavoitteitasi!

Kaikki ajat ovat päiväaikoja ma-to klo 8-15.

Työkokemus:

Olen työskennellyt urani alussa Jorvin yleissairaalapsykiatriassa somaattisen puolen asiakkaiden parissa (1998-2000) sekä n. 10 vuotta psykiatrian poliklinikoilla (2002-2012) tehden pitkäjänteistä vastaanottotyötä. Vuosina 2012-2018 olen työskennellyt Espoon kaupungin työterveyshuollossa työterveyspsykologina. Työterveyshuollossa työn pääsisältö koostui sivistystoimen työntekijöiden lyhytterapeuttisesta tuesta (max 5 käyntiä/jakso) sekä esimiestyön tukemisesta. Asiakaskuntanani olivat erityisesti opettajat, rehtorit, oppilashuollon henkilöstö ja päiväkotien henkilökunta. Vuodesta 2018 olen työskennellyt yksityissektorilla ammatinharjoittajana.

Koulutus:

Psykologian maisteri (Helsingin Yliopisto) 2005

Kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti (ylempi erityistaso YET) 2009-2012

Työterveyspsykologiksi pätevöityminen (Työterveyslaitos) 2013-2014

Psykofyysisen psykoterapian perusteet (30op) 2017-2018

See Far CBT -menetelmäkoulutus traumojen työstämiseen 2019, korttityöskentelymenetelmä

Tiedoksi: Peruuttamattomista poisjäänneistä laskutetaan käynnin hinta, tapaamiset on pääsääntöisesti peruttava vuorokautta ennen tapaamisaikaa, poislukien akuutit sairastumiset.